By alexa

Rosalia pov.

Dupa ce aflu de la surioarele mele anumite lucruri hotaram sa mergem la scoala si sa vedem pe parcurs ce se intampla.                                                                                       M-am hotarat sa ma imbrac asa ca ma indrept spre dulap adica vreau sa spun ca ma indrept spre uriasul meu dulap de unde imi scot o bluza de egar mov si o pereche de egari negri imi mai iau si o pereche de pantofi mov , imi iau si cerceii de culoare mov cu negru apoi cobor jos.Surorile mele nu imi zic nimic asa ca ne urcam in msina si pornim spre scoala. Uff ce viata plictisitoare am! Adica stiu ca multi oameni s-ar bucura sa fie vampiri dar eu nu,nu pot sa spun ca nu ma simt norocoasa ca am doua surori asa de bune ca Bella si Alice dar….as vrea si eu sa am un iubit sa imi pot intemeia o familie…Ha! Halal familie daca eu nu pot avea copii.   Masina s-a oprit. Cobor din masina si opserv ca toata scoala se uita la noi,serios acum ar trebui sa isi ia o viata! Ma uit la surorile mele iar acestea dau din umeri cu un oftat usor,le inteleg nici eu nu ma simt bine acum cand sunt privita de toata lumea.Incep sa ma uitprin jur si observ trei vampiri asa mai departe…Stop cadru!!! Vampiri? Oare aia sunt vampirii de care a vorbit Alice? Se poate.

-Bella,uite! ii zic eu incet surori mele.

-Stiu,i-am vazut.

-Si ce facem acum? intreba hiperactiva mea surioara.

-Pai ne facem ca nu ii vedem.

–Am inteles! Raspund simultan cu Alice.Hai sa mergem la secretariat,continui eu.        Ele au incuviintat din cap si am pornit.Simteam cum mii de priviri sunt atintite spre noi dar cele mai puternice ar fi trei priviri, nu stiu de ce dar le simt ca sunt cele mai atente sunt ale celor trei vampiri.Nu spun ca nu imi place ca ei se holbeaza la noi trei insa aceste priviri ma sperie deabinelea!Am intrat in secretariat unde am intalnit o doamna de varsta a doua destul de draguta care se pare ca spre multumirea mea nu se holba.

–Buna ziua! o salutam toate trei.                                                                                                                                  –-Buna ziua!

–Suntem elevele cele noi.,clarifica Alice situatia.

–Aaa! Bine ati venit la noi in scoala! Poftim,acestea sunt orarele voastre!zise ea zambind.

–Multumim! Buna ziua! Am spus toate trei

–Cu placere!

Si aceasta problema fiind rezolvata am iesit afara. Eu urma sa am prima ora sportul,Bella spaniola si Alice biologia.

Edward pov:

Am mai stat catva timp si m-am holbat la cele trei fete apoi am plecat spre prima mea ora,adica Spaniola.O stiu la perfectie dar nu pot sa ii zic profesorului asa ca trebuie sa ma prezind la ora.Gandurile turor elevilor mi le-am bloc caci nu aveam chef de ele.Ajung repede in clasa si ma asez in banca obisnuita si incep sa ma uit pe geam..Ma gandeam ca incurand va veni Tanya in vizita…Hmm de mult nu am avut o iubita desi nu ma simt prea atras de Tanya insa merge si ea in momente de criza.

–Buna! Se auzi o voce de clopotel atat de frumoasa!Nu am mai auzit pana acum asa o voce!     Intorc capul sa vad cine e si surpriza! E una dintre cele trei fete noi.Sa speram ca nu va sari pe mine la fel ca si celelalte! Insa nu a facut asa s-a uitat la mine si doar a zambit,a zambit prieteneste! A zambit prieteneste? Waw! Asta e ceva nou!     -Buna! raspund eu cu ochii cat  cepele.

–Sunt Isabella si sunt noua aici si dupa cum vad locul de langa tine e singurul loc liber,am dreptate?intreba ea.

–Sunt Edward si da ai dreptate e singurul loc liber.

–Pot sa stau eu aici? continua

-Da…..

_____________________________________________________________________Nota autor: Scuze pentru intarziere,insa m-am simtit atat de prost incat am scris repede ca sa postez …asa ca scuze pentru eventualele greseli sau poate undeva am grabit actiunea….Deci:
Twilight mi-ai lasat un com in care spuneai ca mai bine nu mai scriu daca nu pun next, scuze  dar eu sunt mai lenesa din fire si  eu mai am vreo 5 fan ficuri pe un forum si vreau sa zic ca nici acolo nu am pus next…                                                                                                                                Restul cititoarelor sau poate e si vriun cititor? Habar nu am! Asa cum ziceam scuze de intarziere si sper sa va placa  capitolul 3 e cam scurt da era ora 14:20 cand m-am apucat(la 14:00 am venit de la scoala) si acum e 15:10 si eu la 15:10 ma apuc de scris teme deci nu mai am timp sa scriu….Sory inca o data! Si momentan Bella si Edward sunt prieteni asta pana va afla ce Bad boy este Edward. La fel si cu ceilalti…                                                                                                                              Va pup! Bye!


20 Răspunsuri to “Capitolul 3”


  1. 1 cristina
    martie 9, 2010 la 2:43 pm

    prima 😀

  2. 2 cristina
    martie 9, 2010 la 2:49 pm

    deci nu inteleg pana acuma nu trebuia sa afle ca sunt vampiri adica era chiar aproape de el…

  3. 3 cristina
    martie 9, 2010 la 2:49 pm

    si edward nu si-a dat seama ??? in fine astept urmatorul capitol 😀

    • martie 9, 2010 la 2:54 pm

      pai cristina edwardinca nu a fost atent nu a studiat fiecare trasatura
      pt ca el crede ca ea e un simplu om si nu trebuie sa fie prea atent la ea

      • aprilie 2, 2010 la 7:59 am

        Super ficul!:X si Ed nu si-a dat seama ca Bella e vampir,fiindca din cate am inteles in celalalt capitol,poate sa devina jumatate om ;;)
        Din nou o spun :Super Ficul {Si stai calma,si eu sunt lenesa din fire}
        Kisses>:D< ;;):*:X

  4. 6 elena
    martie 9, 2010 la 4:02 pm

    este super astept continuarea

  5. martie 9, 2010 la 5:21 pm

    sa stii k imi place foarte ,foarte mult cum scrii
    m-as bucura enorm daca ai pune un pic mai repede capitolele
    abia astept next…:*:*:*

  6. 9 Caty :D
    martie 10, 2010 la 7:18 am

    super..pacat ca e asa de scurt 😐

  7. martie 10, 2010 la 6:00 pm

    e ciudatat adica din cate stiu eu vampirii au un miros specific ,adica edward si ceilalti trebuiau sa isi fi dat seama pana acum de lucrul asta , ma rog in rest cap e bestial pwp si sper ca nextu sa vn mai repede nu la fel de tarziu ca asta :-W :-*:-*:-*

  8. martie 10, 2010 la 6:03 pm

    a da si inca un sf sper sa nu il iei ca unul rau doar ca mi-ar placea sa faci cap mai lungi ,actiunea e ff interesanta si cap sunt ff scurte .
    Sper sa nu iei lucrul asta in nume de rau eu ador fan-ficul tau numai ca asteptarea e ff mare :((:(( a si referotir la chesti cu 3 fan-ficuri sper sa reusesti sa postezi si acolo
    :*/:-*:-*

    • martie 10, 2010 la 6:09 pm

      deci deea stiu ca e cam scurt dar l-am scris repede pt ca trebuia sa imi fac si temele dar ca sa va impac hai sa spunem ca asta e numai o parte din capitolul 3 bine? si inca nu am reusit ( le fac impreuna cu cnv pe cateva si cred ca daca ma va prinde ma va face bucati) si despre next sa vad cum ma impart pt ca eu is o mare lenesa si plus ca dupa amiaza eu am obiceiu sa ies afara si sa vin acasa pe la 8 (merg la bunica) deci sory……….si sper sa nu va suparati……va pup :*

  9. 13 cristina
    martie 12, 2010 la 12:23 pm

    mi-am inceput si eu un fan fic sper sa va uitati http://intotdeaunasingura.wordpress.com

  10. martie 12, 2010 la 12:32 pm

    super tar,ma indragostesc din ce ince mai mult,abia astept sa vad ce vor face in contiunuare…..spor in continuare
    kiss:**:*:**::*

  11. martie 17, 2010 la 5:24 pm

    super:) sper sa apara mai repede cap urmator:)
    kisses

  12. martie 20, 2010 la 2:59 pm

    il aor este forate furmos ar iar nu ai postar nimik de 2 sap.>:
    te astetam mkai repede sa postezi ma poti anuta pe mess pslss

  13. aprilie 7, 2010 la 7:42 am

    super:X
    e cam scurt..:(
    abea asjt s avad ce face ed cand isi da seama ca e vampa:))

  14. 19 sonycika
    mai 15, 2010 la 3:02 pm

    wou… asta da, Edward va avea stare de soc… fetele, adica, Bella, Alice si Rose… nu vor sari pe ei… 😀
    super fine

  15. 20 Gastric Sulphure
    septembrie 11, 2010 la 8:18 am

    Dragut fic 🙂
    Sper sa te inscrii la cel putin unul dintre concursurile pe care le tin
    http://gastricsulphure.wordpress.com/concursuri/


Lasă un comentariu




Calendar:

aprilie 2024
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Vizualizari:

  • 16.910 hits

Ce mai e nou?

RaMonix:* la Anunt!

Cand postezi?

aprilie 2024
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930