By alexa

Edward pov:

-Da….raspund eu dar ea mi-o taie zicand

-Deci eu sunt Isabella poti sa imi zici Bella si acum sa trecem la treburi importante. Mama da indrazneata mai este, si la ce treburi se refera? Daca vrea sa iasa cu mine raspunsul e nu dar ea ma uimeste:

-Ce cauta un vampir in Forks? Ia stai asa vampir? De unde stie ea ca is vampir doar doar daca ai ea este unu! Imposibli dar hmm mirosul ei culoare ochilor trasaturile atat de bine conturate! E clar este si ea un vampir!

-Adica cand am hotarat sa ma mut cu surorile mele aici nu stiam ca mai sunt si alti vampiri care frecventeaza zona. Fata asta ma uimeste! Fara sa zic ceva ia imi da toate raspunsurile!

-Pai mai intai sa ma prezint, eu sunt Edward si eu si familia mea ne mutam aici destul de des pentru ca ne place zona.

-Aaa pai daca zici asa si eu fac la fel fac cu surorile mele dar nu inteleg de ce nu ne-am mai intalnit? Buna intrebare,hm oare care e motivul?

-Sincer habar nu am!

-Deci suntem pe aceiasi lungime de unda,zice ea chicotind usor Fata asta e chiar frumoasa,putin spus frumoasa e superba! Edward baiete ai dat lovitura si cred ca o vei mai lasa o perioada pe Tanya pentru ca aceasta fata e o bomboana!

-Si ti s-a mai spus ca esti mai frumoasa ca luna de pe cer?

-Stiu asta de foarte mult timp,zice ea indiferenta si ridica din umeri. Hmm se lasa greu! Lui Edward ii place!

-Dar nu cred ca ti s-a mai spus ca nici macar Afrodita nu se poate compara cu tine, adica daca te-ar vedea sar inrosi ca un rac de invidie si s-ar face nevazuta! Spun in timp ce adaug acestor vorbe un zambet ce face vampiritele sa cada pe jos.

-Mi-e indiferent de ce se intampla cu Afrodita si sincer stiam si asta, alte chesti nu sti? Vorbele astea le aud din gura oricarui baiat!

Deci chiar se lasa greu! Hai sa incerc cv mai traditional:

-Ai o harta? Pentru ca m-am pierdut in ochi tai! ii zic prefacanduma pierdut dar ea ca de obicei ma uimeste:

-Asta e cea mai tampita….fraza………..din lume! Zice ea in timp ce se tinea de burta de la atata ras. Ce naiba vrea? Fac tot posibilu da ea e de vina pentru ca se lasa greu!

-Bine hai sa o zic direct: Vrei sa fi cu mine?

Se opreste din ras face ochi cat cepele apoi dupa cateva minute ii inchide si deschide gura:

-Deci de aia te chinuiai atat? Baiete esti V-A-R-Z-A! Sincer decat sa fiu cu tine mai bine as pupa un caine! Deci nu! Ceeeeeeeeeeee? Tocmai ma refuzat? Dar cum? Eu, Edward Cullen nu am fost refuzat nici-o data! Cum e posibil?

-Pardon? Intreb eu insa ea nu zice nimic si deodata simt o mana peste fata mea defapt nu a fost o mana ci o palma….

Bella POV:

Ce ora urmeaza sa am? Ma uit pe orar si vad ca am Spaniola ce ora banala a sa fie Merg in clasa si surpriza singuru loc liber este langa vampir deci nu am de ales ma indrept spre banca si ii zic: -Buna! zic si afisez un zambet prietenesc

-Buna! zice el cu ochi cat cepele ce are? O fi vazut o fantoma? Mai mult ca sigur!

–Sunt Isabella si sunt noua aici si dupa cum vad locul de langa tine e singurul loc liber,am dreptate?

-Da…

-Pot sa stau eu aici?

-Desigur !

-Deci eu sunt Isabella poti sa imi zici Bella si acum sa trecem la treburi importante. Stiu ca sunt cam directa dar nu am chef de alte prosteli:

-Ce cauta un vampir in Forks? Continui eu pe o voce cam putin prieteneasca si mai mult acuzatoare stiu ca exagerez da na…

-Pai mai intai sa ma prezint, eu sunt Edward si eu si familia mea ne mutam aici destul de des pentru ca ne place zona.

-Aaa pai daca zici asa si eu fac la fel fac cu surorile mele dar nu inteleg de ce nu ne-am mai intalnit? -Sincer habar nu am!

-Deci suntem pe aceiasi lungime de unda!zic in timp ce chicotesc.

-Si ti s-a mai spus ca esti mai frumoasa ca luna de pe cer? Doamne!!!!!! Altu care se da la mine? Da ce au baieti astia? Adica sunt si ei mai rari petru ca is vampiri dar totusi! Deci mi-a schimbat radical parerea despre el!

-Stiu asta de foarte mult timp,zic in timp ce ma prefac indiferenta

-Dar nu cred ca ti s-a mai spus ca nici macar Afrodita nu se poate compara cu tine, adica daca te-ar vedea sar inrosi ca un rac de invidie si s-ar face nevazuta!zice in timp ce adauga un zambet destul de frumos dar nu suficient cat sa ma cucereasca si sincer alte fraze mai noi nu stie?

-Mi-e indiferent de ce se intampla cu Afrodita si sincer stiam si asta, alte chesti nu sti? Vorbele astea le aud din gura oricarui baiat!

-Ai o harta? Pentru ca m-am pierdut in ochi tai! Am auzit bine? Asta e cea mai tampita fraza auzita vreodata! Si oricat incerc sa ma abtin din ras tot nu reusesc asa ca printre rasete ii zic:

-Asta e cea mai tampita….fraza………..din lume! Daca nu as fi vampir sunt sigura ca as fi murit de mult de ras!

-Bine hai sa o zic direct: Vrei sa fi cu mine? Doamne ce om pardon vampir!

-Deci de aia te chinuiai atat? Baiete esti V-A-R-Z-A! Sincer decat sa fiu cu tine mai bine as pupa un caine! Deci nu! i-o trantesc eu -Pardon?zice el uimit Insa nu ii mai raspund ci doar il plesnesc…………..


18 Răspunsuri to “Capitolul 04”


  1. martie 20, 2010 la 7:52 pm

    si am uitat sa pun nota de autor deci scuze pt intarziere! chiar nu am vrut da o fost botezu lu varmiu si am avut niste teste si nu prea am putut deci uite ca pana la urma am postat sory si sper sa va placa si sa nu va plictiseasca pt ca sincer am avut putina inspiratie pt el

  2. martie 20, 2010 la 8:47 pm

    super:)
    frate cat am putut sa rad:)) sincer lui Eddy ii trebuiesc niste fraze mai noi:))
    app cand postezi cap urmator,daca vrei anunta-ma si pe mine pe mess, id e lyxy_ioana_2008

  3. martie 21, 2010 la 5:44 pm

    ma id meu ese gheorghita_diana2002 si yo_bebelusha2002 iar obsrvatie este suberb il ador te rog sa ma anunti

  4. martie 21, 2010 la 8:40 pm

    doamne =))
    ce dura e Bella :-tttttt
    Astept capitolul urm:x

  5. martie 22, 2010 la 9:12 pm

    posteaza si u mai repede…sau fa frazele mai lungi:P

  6. martie 22, 2010 la 9:12 pm

    apropo intra si pe ficul meu sa imi spui parerea
    😀

  7. martie 24, 2010 la 11:59 am

    hei cred ca mai bine ai lucra si u la intalnirea Bellei cu Edward el trebuia sa o simta de cand a vazuto, sau ca sa poti spui si u ca Edward nu o prea simtea pe Bella ca vampir ca nu ii simtea mirosul si nici gandul nu il putea citi si de aceea nu si dat seama sau ceva de genul deoarece nu merge chestia ca nu sa uitat atent la ea sincer nu te supara stiu ca asa vrei u sa scri dar ti-am spus o parerea a mea, te pot ajuta ia id meu sa iti spun daca vrei ce poti sa faci la chestia aceea cu vampiri 😀 daca vrei daca nu succes in continuare

  8. martie 24, 2010 la 12:02 pm

    poti spune ca Bella avea un fel de putere pe el sau ca scutul pe care il detinea ea avea si puterea asta de a le tsterge urma de vampir ca alti sa nu simta ca ele sunt ce sunt si de aceea a folosit acel scut pe baieti, poti pune astea deoarece ar fi un fic foarte bun
    sper ca nu te superi asta este parerea mea :p

  9. martie 24, 2010 la 5:49 pm

    Deci fato esti pur si simplu geniala ,am ramas cu gura cascata cand am titit ce ai scris crede-ma, esti tare , am murit de ras . apropo te rog cauta-ma la adresa de mail ashley_cullen_twilight@yahoo.com ca vreau sa-ti zic ceva .

  10. martie 25, 2010 la 8:21 pm

    deci ai vazut cand cineva posteaza un com aici primesti un email pai acolo scrie ia id si bagal in lista zimi daca l-ai gasit daca nu til dau

  11. martie 25, 2010 la 8:24 pm

    hei nu ma supar ia ideea mea daca vrei sunt sigura ca este si mai bine Edward nu avea cum sa nu isi dea seama ca e vampir poti spune ca Bella a folosit scutul pe ele deoarece a vrut sa se aproprie de cei trei pentru a le observa comportamentl sau ceva de genul 😀

  12. 16 Alma
    martie 27, 2010 la 7:41 pm

    Edward asta zici ca e un catelus „Lui Edward ii place”:)):)):)):))

  13. aprilie 7, 2010 la 7:46 am

    haaa:))))
    mh ce fraze are Ed=)))
    ah ce bucata ia dat bella=))
    marfa cap:X

  14. 18 sonycika
    mai 15, 2010 la 3:06 pm

    wow…
    surprize Ed… nu e pe masura ta…
    fraza Bellei pentru el a fost superba… 🙂


Lasă un comentariu




Calendar:

aprilie 2024
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Vizualizari:

  • 16.910 hits

Ce mai e nou?

RaMonix:* la Anunt!

Cand postezi?

aprilie 2024
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930